Keresés
Close this search box.

Víz Zene Virág – vízi karnevál és tűzijátéknézés SUP deszkán

Az év legkülönlegesebb hazai SUP eseményét hozzuk össze Nektek a Víz Zene Virág Fesztivál szervezőivel és a SUPrafel csapatával! ? A fesztivál vízi karneváljának történetében először SUP deszkával is végigevezhettek az esti vízi felvonuláson és az Öreg-tó közepéről csodálhatjátok meg az esti tűzijátékot a vár felett! A deszkákat kivilágítjuk és feldíszítjük, fantasztikus élmény lesz! ? Ha szeretnél pontosabb képet kapni arról, hogyan is néz ki a vízi felvonulás, nézd meg DroneTata tavalyi videóját:

Mi már nagyon várjuk és szeretettel várunk mindenkit az eseményen, akár nézőként is mert biztosan fantasztikus látvány lesz! ?

A fesztiválról:

Június negyedik hétvégéjén Tatán rendre százezrek gyűlnek össze, és élvezik a térség és hazánk egyik legnagyobb összművészeti rendezvényét, a Víz, Zene, Virág Fesztivált. Három színpadon, valamint az Öreg-tó felszínén és a tatai vár vadregényes kertjében zajlanak az események: koncertek, kiállítások, vásárok, gyermekprogramok, versenyek. A háromnapos forgatag csúcspontja a hagyományos szombat esti műrepülő show, majd az azt követő, több tucat lámpással kivilágított csónakot és hajót felvonultató vízi karnevál, illetve a tűzijáték.

A fesztivál nevében is igyekszik tükrözni értékeit. A víz a környezetünk védelmét, az egyre fontosabbá váló ökológiai tudatosságot jelképezi. A zene a társadalmi befogadást, a toleranciát, a közösség felé való nyitást fejezi ki. A virág pedig a testi-lelki harmóniát jeleníti meg a rendezvényen, díszletet, hátteret és keretet adva az eseményeknek.

A háromnapos rendezvény igazi kuriózum: zene, gasztronómia, egészség, sport, környezettudatosság, kézművesműhelyek – azaz szórakozás és értékközvetítés egyben, ahol minden korosztály talál kedvére valót.

Az elmúlt esztendőkben rendre százezrek fordultak meg a Komárom-Esztergom megyei városban, így nem túlzás azt állítani: mára a népes hazai fesztiválmezőnyben egyedülálló gyermek- és családközpontú rendezvénnyel Tata és a Vízzene – ahogy sokan rövidítik a nevét – végérvényesen elfoglalta az őt megillető helyét a hazai fesztiváltérképen.

KÖZREMŰKÖDŐK:

Old Lake SUP
SUPrafel
Víz Zene Virág Fesztivál
www.vizzenevirag.hu
www.oldlakesup.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hasonló cikkek